Menu

Folkrace för unga

Folkrace är nyttigt och bra dig som älskar motorsport i högsta nivå. Börja din karriär som racerförare redan idag, kom hit över ett slag med dina polare även familjen. Bilar med häftiga motorer med dess stora volymer, laddande turbo och tjutande däck som gör att du kan rista asfalten med dina initialer. Även grus förekommer i övrig ordning. Övning ger färdighet av den överraskande adrenalin kicken som du kan få av dessa bilar. Du känner pulsen slå och blodet pumpar tuffare än någonsin och du liksom sugs in i det, du älskar känslan att du fortsätter.

Blixtrande race för de unga

Albert, 16, lever för folkrace och kan inte sluta tänka om bilarna som finns där ute med deras motorer som brummar, det är som dom talar till en. Kan inte sluta tänka, ligger klarvaken och tänker på varje race. Nästa race är nästa helg och känner sig mycket peppad och laddad inför det ögonblicket. Det finns inget som Albert längtar till så mycket för än att köra folkrace. Känna den där speciella känslan när han ställer sig på bred ställ på de vassaste kurvorna på banan. Folkrace är liksom kardemumma i Alberts liv. Kör tills däcken brinner och asfalten ryker.

Kör så att det ryker

Vill du komma närmare dig och ditt hjärta i livet? Vill du känna pulsen på allvar? Det finns alla slags metoder för att göra livet gott för dig, som att köra ett antal varv, runt en bana tills du inte orkar eller bara blir för yr. Gasa allt vad du kan och vill på närmaste racing bana. Det kommer du glädjas av med massa rök, spinn och skjut som får din läppar att känna sig lätt till skratt. Ta en tur i en låda på fyra hjul och en motor med ett lampor och sådant. Det gottar till i livet med lite brum i vardagen!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

pinstagram